do read peoplezz

29 Apr 2011

APA ITU JEALOUS?



       Cukup mudah untuk katakan yang sebenarnya aku JEALOUS! oh oh apa itu JEALOUS?  takan korang tak pernah rasa kan? situasai paling senang untuk menggambarkan perasaan JEALOUS ialah bila BOYFRIEND/GIRLFRIEND korang bermesra dengan rakan yg berlainan jantina. faham? haha yee saya teramat JEALOUS dengan boyfriend saya! alkisah tersebut dimana beliau ada seorang kawan perempuan yg suka sangat mengelike setiap post dia. haihh mmg nak tgk muka kau je kan kat wall bf aku tu. tape aku ni kan PENYABAR! kau lekk je perempuan. sikit hari lagi kalau kau semak lagi aku sound. harharhar

Tiada ulasan:

Catat Ulasan