do read peoplezz

1 Mei 2011

MY TEARS FALLING DOWN BECAUSE OF YOU FARID SHUKOR.


       Sungguh airmata itu seakan murah apabila ia tidak berhenti mengalir kerana perasaan yg bercampur baur. Dulu kita tak sempat kan nak bercakap kenapa kita break sebab masing masing ego. menyalahkan sesama sendiri atas apa yg berlaku malah saling menuding jari antara satu sama lain.Setelah sekian lama kita tak lagi bersama dan masing masing meneruskan haluan hidup masing masing dengan pasangan baru tiba tiba kau putus hubungan. sesungguhnya ALLAH tu maha adil sebab what you give you get back. hukum karma dan pembalasan telah terjadi.

            Hari ini kita jumpa and kau dtg naik kereta. kau macam malu nk pandang aku padahal aku selamba je banyak cakap macam aku yg dulu. macam dyla yg gf kau dulu. kenapa? kau takut nk pandang mata aku? kau salah kan? mengaku la! entah kenapa aku tiba tiba sebak. aku menangis sekali lagi didepan kau tetapi tidak lagi sebagai gf kau. aku pegang tangan kau dan kau cuba menenangkan aku. hahaha aku malu tapi aku tak tahan betul la. touching betul bila kau mengaku kau salah. hahaha lawak. aku lap airmata aku kat baju kau.perghh rindu bau kau. benci!

             Bila da nak balik aku pegang pipi kau. kau pandang aku , aku pandang kau. aku sayang kau boy. rasa macam nk kiss kau macam time kita couple. aku bukan gatal cuma aku nak dia tahu ciuman tu sangat bemakna utk dia. sayang kan boy setahun lebih kita couple macam sia sia kan. sedih kan boy? sedih kan?! aku igt janji kita boy. terima kasih sebab simpan snow glob yg comel tu. simpan elok elok.

            Apa yg terjadi antara aku dan farid shukor harini bukan untuk melukakan hati bf aku tapi ini je peluang untuk kami saling membetulkan keadaan. maaf atas apa yg terjadi. sekali lagi maaf.











:'(

1 ulasan:

  1. aku suka kau dgn boy mcm dulu dulu :(

    BalasPadam