do read peoplezz

20 Jul 2011

MASALAH ATAU NAMA LAIN PROBLEMOOO -.-  Hi hi saya benci awak ! hello minah kelantan saya tak suka awak. seriously saya tak suka awak. awak tak lawa. awak hodoh sgt. tak tahu la kalau ada orang kata awak lawa ke hape -.- *err kejam tak? tak tahu kenapa saya terlalu membenci awak. awak ibarat virus dalam kehidupan saya sejak kebelakangan ni. awak ibarat pemusnah kebahagian saya. kalau sebut nama awak rasa macam malapetaka. serious nyah. tak tahu la kenapa ia memberi impak yang dashyat dalam kehidupan saya. mungkin awak pembawa malang kot? hahahaha ini sangat kejam. errr sorry tak berniat nak cakap macam ni tapi sumpah bila terdengar je nama awak hati rasa panas semacam. mungkin bukan salah awak sorang tapi saya memang tak boleh nak terima kenyataan. maaf maaf maaf dan sekali lagi maaf.

  Hello bekas kekasih kekasihku! hahaha faham tak? tak faham tape. baca je. haha. eh eh awak kenapa hanta msg kat boyfriend saya? acah acah rindu? memang saja nak cari gaduh. tak suka la. saya sendiri tak penah nak merosakkan hubungan orang lain. tolong la pergi jauh jauh. cerita awak dengan dia da lama habis. sekarang da buka buku baru and masing masing da ada new life so focus life sendiri jelah ye. okay jika sekali lagi awak contact dia maka saya tidak akan teragak agak untuk sound awak. *hahaha da macam hypothesis ada 'jika maka'. hahahaha okay go die!

  weh kekasihku yang tersayang! saya benci awak juga. saya memang benci awak. sangat membenci awak sebab bila awak buat salah awak akan senang minta maaf dan pujuk saya macam la saya ni tak terluka. erghh menyampah! sekali lagi saya benci awak plus menyampah! -.- faham?!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan