do read peoplezz

16 Jun 2011

I HATE YOU BUT I LOVE YOU !



      Salam sayang buat kekasihku yang jauh di kelantan..


Haha jiwang pula saya ni. haiyo saya tengah marah sebenarnya tapi saya tak jadi nak marah bila ingat bf saya yang sorang ni. hahaha bf memang la ada sorang. *ehem dua pun boleh. hahaha gelak gelak aku buat lawak ni weh -.-'

Oh cik abang SYARIZ DARWIN RIDHWAN LIM , saya tahu awak caring and loving. saya tahu awak baik. saya tahu semua tu tapi sedikit sebanyak awak macam mengongkong saya. *err sorry. saya faham apa yg awak rasa. long distance relationship memang perlu pengorbanan kan awak? kita masing masing tak ada kat depan mata. awak risau saya pun risau tapi percayalah awak saya ni setia tau *ehemzzzz tak percaya tanya la kawan kawan saya. saya da penat gaduh dengan awak. sumpah penat sgt. da la rindu tak dapat nak jumpa. haihh tak kesian kat saya ke awak? kesian la kat saya yang kesian ni.

Oh cik abang SYARIZ DARWIN RIDHWAN LIM , jangan awak kata awak takut saya hilang ke apa sebab saya lagi takut tahu tak?! kes awak dengan AWIM AFFANDI pun masih bermain main difikiran. *sorry saja nak letak nama penuh. hahaha saya lagi hidup dalam keraguan bila fikir apa yang terjadi. argghh kalau boleh aku da pg maki kau dengan dia. huh ! sabar dyla sabar. sabar itu separuh drpada iman dyla.

 Oh cik abang SYARIZ DARWIN RIDHWAN LIM , saya sayang awak lew. saya rindu waktu kita lepak semua. saya rindu bila awak gelak kuat kuat. saya rindu kita pg makan sama sama. saya rindu nak main kejar kejar dgn awak. saya rindu nak naik saga turbo awak lepas tu merayau satu shah alam. saya rindu bila awak cium dahi saya. saya rindu bila lps makan awak basuhkan tangan saya. saya rindu semua. saya rindu awak. saya rindu syariz darwin saya. saya rindu..

*eee geram aku tak hilang lagi kat kau ye syariz darwin. tape nanti kita smbung gaduh :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan